2019 Medzinárodná výstava priemyselného zhromaždenia a automatizácie Tianjin

15. čínsky (Tianjin) medzinárodný priemyselný veľtrh sa konal v Tianjin Meijiang Convention and Exhibition Center od 6. do 9. marca 2019. Ako národné pokročilé výskumné a vývojové a výrobné centrum má Tianjin základňu v regióne Peking-Tianjin-Hebei, aby vyžaroval severnú časť Číny. priemyselný montážny trh a efekt priemyselného zoskupenia je výrazný.Pod superpozíciou troch hlavných strategických príležitostí Iniciatívy pásu a cesty, integrácie Peking-Tianjin-Hebei a zóny voľného obchodu, sa vedúca úloha Tianjinu v oblasti lokality stáva čoraz významnejšou.

výstava 06

Na tejto výstave naše všetky druhy NC rezných nástrojov zahŕňajú frézovacie nástroje, rezné nástroje, sústružnícke nástroje, držiaky nástrojov, stopkové frézy, závitníky, vŕtačky, závitníky, brúsky, meracie nástroje, príslušenstvo obrábacích strojov a ďalšie produkty. prijala väčšina, priamo na mieste bolo podpísaných 28 objednávok, scéna bola kedysi populárna a návštevníci sa schádzali.Zároveň s ním exkluzívne robila rozhovor aj CCTV a

výstava 08

Tlačová agentúra Xinhua.Produkty značky „Meihua“ sú medzi spotrebiteľmi viac známe a uznávané.
Budeme sa držať pôvodného zámeru s kvalitou ako prvou prioritou, servisom ako predpokladom a technológiou ako dušou, aby produkty MeiWha mali vyšší výkon a dali svetu vedieť viac o našich CNC nástrojoch.

výstava 11


Čas odoslania: 31. marca 2021